Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Πολιτική Επιστροφών

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ.

Προτεραιότητά μας αποτελεί η άριστη εξυπηρέτησή σας. Γι’ αυτό και σας παρέχουμε Την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τις επιστροφές των προϊόντων που έχετε παραλάβει από την XCHIC εντός επτά (7) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας στη διεύθυνση Μπουμπουλίνας 35 & Αλκιβιάδου, Πειραιάς 185 35. 

Σε κάθε δέμα μας εσωκλείουμε Έντυπο επιστροφής το οποίο εκτός από τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις αλλαγές και επιστροφές, συμπληρώνεται και επιστρέφεται μαζί με το προϊόν ή τα προϊόντα.

Εάν ο λόγος επιστροφής αφορά λάθος της εταιρείας το κόστος επιστροφής βαρύνει την εταιρεία. Μετά την επιστροφή του προϊόντος και εφόσον ο χρήστης επιθυμεί επιστροφή χρημάτων, αποζημιώνεται με όλο το ποσό, συμπεριλαμβανομένων και τυχόν εξόδων αποστολής, αντικαταβολής κ.α. με αντίστοιχη κατάθεση στον τραπεζικό του λογαριασμό, τον οποίο έχει συμπληρώσει στο έντυπο επιστροφής που απαραίτητα συνοδεύει το επιστραφέν εμπόρευμα. Η επιστροφή χρημάτων ολοκληρώνεται εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε το email, στο οποίο το xchic.gr δηλώνει ότι εγκρίνει και αποδέχεται την επιστροφή του προϊόντος.